• 28.10.2016.

  Stručno predavanje za liječnike na temu „Gdje završava konzervativno a započinje operacijsko liječenje u koštanozglobnoj kirurgiji“.

  U organizaciji specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion i zadarskog centra za fizikalnu terapiji i rehabilitaciju Fiziovita, 26.10.2016. u Zadru je održano stručno predavanje za liječnike na temu „Gdje završava konzervativno a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji“.

  • 21.09.2016.

  Nova terapija u Fizioviti - Terapija udarnim valom

  TERAPIJA UDARNIM VALOM (Extra corporeal shockwave therapy, ESWT) je neinvazivna terapijska metoda čiji se mehanizam djelovanja bazira se na akustičnim impulsima generiranim izvan tijela. Energija se prenosi i fokusira unutar tijela do dubine 4-7 cm. Mikrotraume koje izaziva udarni val dovode do smanjenja osjetljivosti receptora za bol te do povećanja lokalne cirkulacije (neovaskularizacija) što ubrzava procese cijeljenja u tretiranom tetivnom, mišićnom, ali i koštanom tkivu.

  • 15.09.2016.

  Pregledi i savjetovanja iz područja ortopedije u Fiziovita centru!

  Naručite se na specijalističke preglede i konzultacije namijenjene pacijentima koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima. Pregledi i savjetovanja će održati priznati specijalisti ortopedije, po slijedećem rasporedu: 17.9. – dr. Željko Butorac, 22.9. – prof.dr. Anton Tudor, 23.9. – dr.sc. Denis Tršek.

  • 14.09.2016.

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Denisom Tršekom 23. rujna u centru Fiziovita u Zadru

  U petak, 23. rujna u Ambulanti Akromion u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima.

  • 08.09.2016.

  Danas obilježavamo Međunarodni dan fizikalne terapije

  Danas obilježavamo Međunarodni dan fizikalne terapije i to sa motom „Dodajte život godinama“. Ovom prilikom želimo zahvaliti svima fizioterapeutima u Hrvatskoj na njihovom velikom trudu i doprinosu za stvaranje zdravije, a time boljeg i kvalitetnijeg života.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.