• 13.06.2017.

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Hrvojem Klobučarom u petak, 16.lipnja 2017., u centru Fiziovita u Zadru

  U petak, 16. lipnja u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Hrvoje Kobučar, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije vezane uz bolesti koštano zglobnog sustava, s posebnom pažnjom posvećenom stopalima.

  • 05.06.2017.

  Specijalistički pregledi u Fiziovita centru Zadar u lipnju

  Naručite se na preglede i konzultacije iz područja ortopedije i fizikalne medicine i rehabilitacije u Fiziovita centru u Zadru. U utorak 6.6. i 27.6. preglede će obavljati dr.med. Marina Nekić, u srijedu 14.6. prof. dr. sc. Anton Tudor, u petak 16.6. dr. sc. Hrvoje Klobućar, a u subotu 17.6. dr. Željko Butorac.

  • 15.05.2017.

  Specijalistički pregledi u Fiziovita centru Zadar

  Naručite se na preglede i konzultacije iz područja ortopedije, otorinolaringologije i fizikalne medicine i rehabilitacije u Fiziovita centru u Zadru. U petak 19.5. preglede će obavljati dr. sc. Hrvoje Klobučar, u subotu 20.5.- prof. dr. sc. Anton Tudor i Dr. Željko Butorac, 23.5.- dr.med. Marina Nekić, a 26.5.- dr.med. Ante Škaro.

  • 11.05.2017.

  Pripremite se za ljeto uz Fiziovita Zadar Weight loss program!

  Weight loss program u Fiziovita centru je program za zdravo oblikovanje tijela i uklanjanje celulita, koji uključuje Dr. Babor Stop Cellulite tretmane, radiofrekvenciju i limfne drenaže.

  • 21.03.2017.

  Predavanje i pregledi ortopeda dr.sc. Denisa Tršeka u Zadru

  U srijedu, 22. ožujka, dr.sc. Denis Tršek, član vrhunskog tima stručnjaka Specijalne bolnice Akromion, održat će predavanje na temu „Kako je vrijeme za ugradnju umjetnog zgloba" koje će se održati u Gradskoj knjižnici Zadar, Ul. Stjepana Radića 11. s početkom u 18:00 sati. Istoga dana, od 13:00 sati, dr.sc. Tršek obavljat će preglede i konzultacije u centru Fiziovita, Kolovare 9, Zadar.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.