• 01.07.2016.

  Iskoristite našu veliku ljetnu akciju!

  Iskoristite veliku ljetnu akciju 30 % popusta na SVE programe i tretmane oblikovanja tijela. Naši programi obuhvaćaju: - besplatnu kompjutersku analizu tijela - nutricionistički pregled i savjetovanje - vibracijsko vježbanje - termokupolu - termoterapiju - limfnu terapiju - kardiotrening - radiofrekvenciju za lice i tijelo - Babor tretmane (bodywrapping) Nazovite nas na 023/231 999 ili 099/333 999 8 ili na mail: info@fiziovita.hr

  • 09.05.2016.

  Informiranost pacijenta važan je čimbenik kvalitetnog liječenja!

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc Denisom Tršekom u četvrtak, 19. svibnja u centru Fiziovita u Zadru! U jutarnjim i prijepodnevnim satima u Ambulanti Akromion u zadarskoj ustanovi Fiziovita, dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima.

  • 10.03.2016.

  Pregledi i savjetovanja o bolesti štitnjače

  Dr. Ante Škaro je otorinolaringolog i kirurg glave i vrata – ravnatelj Poliklinike “Leptir” u Zagrebu, koja kao centar za štitnjaču, prakticira suvremene metode liječenja. Poliklinika “Leptir” prvi je privatni centar u Hrvatskoj specijaliziran za sve medicinske usluge vezane uz štitnjaču.

  • 19.01.2016.

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Denisom Tršekom 22. siječnja u centru Fiziovita u Zadru

  U petak, 22. siječnja u jutarnjim i prijepodnevnim satima u Ambulanti Akromoin u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima.

  • 04.01.2016.

  Akromion i centar Fiziovita daruju Vam svaki dan specijalistički pregled ortopeda specijalista ili poklon bon Fiziovite u iznosu 500 kuna! Izbor je vaš!

  Pregled vrhunskog specijalista te operacija bez boli i rehabilitacija pod stručnim vodstvom dostupan su standard! Kako bi pacijentima iz Zadra bili što dostupniji ortopedi Specijalne bolnice za traumatologiju i ortopediju Akromion ostvarili su suradnju za centrom Fiziovita Kolovare 9 a u Zadru, u sklopu kojeg je otvorena ambulanta Akromion.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.