• 16.11.2015.

  Osteoartritis koljenskog zgloba

  U viskorazvijenim zemljama svijeta u 50% svih osoba iznad 40 godina života morfološki se mogu dokazati artrotične promjene na kostima, odnosno zglobovima, ali u toj životnoj dobi one su bez kliničkih simptoma.

  • 23.10.2015.

  Brzo smršavite do Nove godine i uštedite 1000 kn !

  Zdravi ste s kojim kilogramom viška? Želite smanjiti 1 ili više konfekcijskih brojeva i osjećati se dobro u vlastitom tijelu? Želite li obaviti sve na jednom mjestu?

  • 19.10.2015.

  Ortopedski pregledi i pregledi štitnjače

  Poznati lovranski ortoped, subspecijalist dječje kirurgije prof. dr. Anton Tudor, spec. ortoped i dr. Ante Škaro, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata pregledavat će pacijente u Centru za zdravlje FizioVita u petak, 23.listopada

  • 25.05.2015.

  Pregledi i savjetovanja iz područja ortopedije u centru Fiziovita

  Poznati lovranski ortoped, subspecijalist dječje kirurgije prof. dr. Anton Tudor, spec. ortoped pregledavat će pacijente u Centru za zdravlje FizioVita - u četvrtak 28. svibnja

  • 15.05.2015.

  Riješite se problema disfunkcije mišića i inkontinencije!

  Zdravstveni centar Fiziovita predstavlja vam terapiju za liječenje disfunkcije mišića zdjelice i urinarne inkontinencije, poboljšavanje procesa rehabilitacije nakon operacije urogenitalnog područja te nakon poroda.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.