• 07.07.2016.

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Denisom Tršekom 15. srpnja u centru Fiziovita u Zadru

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Denisom Tršekom 15. srpnja u centru Fiziovita u Zadru U petak,15. sprnja u jutarnjim i prijepodnevnim satima u Ambulanti Akromion u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima. Znamo li dovoljno o procesu ugradnje umjetnog zgloba kuka, koljena, ili o artroskopiji? Kako se pravilno pripremiti, kakav je tijek liječenja te koja su realna očekivanja nakon operacije? Koje su pretrage potrebne prije operacije? Kako izgleda tijek boravka u bolnici i sama operacija? Što je potrebno znati o pravilnoj rehabilitaciji? Sve su to pitanja na koje vam tijekom specijalističkog pregleda odgovore daje dr.sc.Denis Tršek, specijalist ortoped . Dr.sc. Tršek priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje njegova interesa je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija koljena i gležnja, sportska medicina, artroskopska rekonstrukcija ligamenata koljenskog zgloba i dr. Izvodi ugradnje umjetnih zglobova i revizije ugrađenih umjetnih zglobova kuka i koljena. U Specijalnoj bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama svakodnevno se brine o svakom svom pacijentu te svojim stručnim usavršavanjem osigurava njihovo zadovoljstvo i omogućuje im novi pokret te im podiže kvalitetu života. Njegovo dugogodišnje iskustvo ovaj će petak biti na raspolaganju pacijentima sa zadarskog područja pa svoj termin rezervirajte što prije. Narudžbe za pregled i konzultacije dr. Tršeka u Fizioviti, Kolovare 9 a, Zadar, primaju se na 099/333-9998.

  • 01.07.2016.

  Iskoristite našu veliku ljetnu akciju!

  Iskoristite veliku ljetnu akciju 30 % popusta na SVE programe i tretmane oblikovanja tijela. Naši programi obuhvaćaju: - besplatnu kompjutersku analizu tijela - nutricionistički pregled i savjetovanje - vibracijsko vježbanje - termokupolu - termoterapiju - limfnu terapiju - kardiotrening - radiofrekvenciju za lice i tijelo - Babor tretmane (bodywrapping) Nazovite nas na 023/231 999 ili 099/333 999 8 ili na mail: info@fiziovita.hr

  • 09.05.2016.

  Informiranost pacijenta važan je čimbenik kvalitetnog liječenja!

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc Denisom Tršekom u četvrtak, 19. svibnja u centru Fiziovita u Zadru! U jutarnjim i prijepodnevnim satima u Ambulanti Akromion u zadarskoj ustanovi Fiziovita, dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima.

  • 10.03.2016.

  Pregledi i savjetovanja o bolesti štitnjače

  Dr. Ante Škaro je otorinolaringolog i kirurg glave i vrata – ravnatelj Poliklinike “Leptir” u Zagrebu, koja kao centar za štitnjaču, prakticira suvremene metode liječenja. Poliklinika “Leptir” prvi je privatni centar u Hrvatskoj specijaliziran za sve medicinske usluge vezane uz štitnjaču.

  • 19.01.2016.

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Denisom Tršekom 22. siječnja u centru Fiziovita u Zadru

  U petak, 22. siječnja u jutarnjim i prijepodnevnim satima u Ambulanti Akromoin u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.