• 20.02.2017.

  Specijalistički pregledi ortopeda u Fiziovita Medical SPA Crikvenica

  Naručite se na preglede i konzultacije iz područja ortopedije u Fiziovita Medical SPA centru. Za sve pacijente koje imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima organiziramo preglede i konzultacije s dr. sc. Denisom Tršekom i dr.sc. Hrvojem Klobučarom, specijalistima ortopedima, članovima stručnog tima Specijalne bolnice Akromion.

  Muče vas bolovi u ramenima? Imate probleme s gležnjevima? Imate bolove u kukovima i koljenima? Želite znati kako se pravilno pripremiti za operaciju, kakav je tijek liječenja te koja su realna očekivanja nakon operacije? Koje su pretrage potrebne prije operacije? Kako izgleda tijek boravka u bolnici i sama operacija? Što je potrebno znati o pravilnoj rehabilitaciji? Na ova i ostala vaša pitanja odgovore tijekom specijalističkih pregleda daju dr.sc.Hrvoje Klobučar i dr.sc. Hrvoje Klobučar, specijalisti ortopedi iz Specijalne bolnice Akromion.

  Dr.sc. Tršek priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje njegova interesa je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija koljena i gležnja, sportska medicina, artroskopska rekonstrukcija ligamenata koljenskog zgloba i dr. Izvodi ugradnje umjetnih zglobova i revizije ugrađenih umjetnih zglobova kuka i koljena.

  Dr.sc. Klobučar priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljeda koštano zglobnog sustava. Uže područje interesa mu je rekonstruktivna kirurgija stopala, ramena i lakta te sportska medicina i artroskopska kirurgija ramena, lakta, koljena i gležnja. Izvodi artroplastike kukova i ramena. Dr.sc. Klobučar aktivno sudjeluje u brojnim stručnim kongresima, ističe važnost individualnog pristupa i sustavnog usavršavanja te stručne razmjene mišljenja s ciljem unaprjeđenja skrbi te medicinske usluge pacijentima.

  Upisi su u tijeku, narudžbe primaju se na broj 095/333-9998, ili na info@fiziovita.hr. Raspored pregleda objavit ćemo nakon završetka upisa.

Kontaktirajte Nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.