• 26.01.2018.

  Prodajemo ekskluzivnu opremu za programirano mršavljenje

  Prodajemo ekskluzivnu opremu za programirano mršavljenje s garancijom na uspjeh. Uz opremu ide kompletna edukacija i operativni plan za izvođenje programa za mršavljenje i oblikovanje tijela s garancijom. Oprema sastoji od termo kupole, termo bicikla i 2 termo saune. Cijena na upit.

  Termo kupola

  Termo kupola je vrsta saune, gdje se pri konstantnoj temperaturi od 37 ° C  izvode vježbe u ležećem položaju sa laganim opterećenjem na ekstremitetima. Na taj način istovremeno učvršćujete mišiće i otapate masno tkivo na kritičnim dijelovima tijela. Uz pomoć ozonoterapije, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujete svoju kožu, da ostane meka i elastična. Terapija djeluje i na manje i srednje zahtjevna celulitna stanja, a otklanja i probleme, povezane s zastajanjem tekućine u tijelu. Povišena temperatura u kupoli neophodna je za reaktivaciju enzima u masnim stanicama što je neophodno za redukciju masnog tkiva i celulita.

  Termo sauna

  Princip rada temelji se na infracrvenom zagrijavanju saune koja potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju i ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukcije masnog tkiva i celulita.  Kompjuterski sistem osigurava regulaciju temperature fokusirane na cijelo tijelo ili na ciljani dio. Zagrijavanje će poboljšati propusnost limfnih čvorova te osloboditi protok limfe pa je efikasna u otklanjanju edema. Visina temperature podešava se individualno ovisno o općem stanju i izdržljivosti klijenta. Eterično ulje eukaliptusa za kožu i dišne putove.

  Termobicikl

  Termobicikl je naprava slična biciklu, za aktivnu terapiju za otklanjanje tvrdokornih masti, sa naglaskom na bokovima, bedrima i stražnjici. Kretanje pod infracrvenom svjetlošću poboljšava i prokrvljivanje i učinkovito pomaže kod otklanjanja celulita. Kombinacija toplinskih efekata termo terapije, infracrvenih zraka i intenzivne vježbe potpomaže bržem sagorijevanju masnih naslaga. Termobicikl dubinski zagrijava potkožno tkivo i ubrzava rad limfnog sustava. 

  Upite na broj: +385 99 333 999 8 ili info@fiziovita.hr

Kontaktirajte Nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.