• 15.05.2015.

    Riješite se problema disfunkcije mišića i inkontinencije!

    Zdravstveni centar Fiziovita predstavlja vam terapiju za liječenje disfunkcije mišića zdjelice i urinarne inkontinencije, poboljšavanje procesa rehabilitacije nakon operacije urogenitalnog područja te nakon poroda.

    Uređaj koji koristimo u terapiji je Tesla Stym FMS. On nam omogućava duboku stimulaciju mišića, koje s elektroterapijom ne možemo postići te učinkovito  stimulira mišićno tkivo bez izravnog dodira s kožom. Riječ je o bezbolnoj, neinvazivnoj metodi koja je zbog toga pogodna za bolesnike kojima elektroterapija ne odgovara. Terapeut može aplikator pričvrstiti na tijelo ili obavljati fizikalnu terapiju, ručno pomicanje aplikatora omogućava jednostavno lociranje motornih jedinica i efektivnu stimulaciju. Brze promjene jakosti elektromagnetnog polja, induciraju električnu struju u neuronu. Ovaj fenomen se naziva elektromagnetna indukcija. Kad električna struja dosegne određenu vrijednost, takozvani neuron postiže akcijski potencijal. To uzrokuje depolarizaciju neuronskih stanica, što na kraju dovodi do potpune mišićne kontrakcije. Program terapija se određuje nakon konzultacije i fizičkog pregleda specijaliste za svakog pacijenta pojedinačno, ovisno o simptomima i dijagnozi. Poboljšanje je vidljivo već nakon nekoliko terapija koje se provode dva do tri puta tjedno u trajanju od 20 do 30 minuta.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.