• 23.04.2018.

  Pregledi štitnjače i konzultacije s dr.med. Antom Škarom u Fiziovita centru u Zadru

  Naručite se na preglede štitnjače sa specijalistom otorinolaringologije, kirurgom glave i vrata dr.med. Antom Škarom, članom stručnog tima poliklinike Leptir specijalizirane za štitnu žlijezdu, koje smo organizirali za vas u petak, 27. travnja i u subotu 28. travnja. Narudžbe se primaju na broj 099 333 999 8, ili na info@fiziovita.hr.

  Ante Škaro, dr.med. specijalist otorinolaringologije, kirurg glave i vrata,  član je Hrvatskog Liječničkog Zbora, Hrvatskog društva za ORL i kirurgiju glave i vrata, Hrvatskog onkološkog društva i Europskog društva za endokrinu kirurgiju. Osnivač je i voditelj Leptir Grupe, privatnog specijaliziranog centra za štitnjaču u Hrvatskoj. Sudionik je brojnih domaćih i međunarodnih kongresa, te autor i koautor više znanstvenih i stručnih radova i članaka.
  Područja posebnog interesa su mu dijagnosticiranje i liječenje bolesti štitne žlijezde, minimalno invazivna kirurgija štitnjače, kirurgija kožnih promjena i onkokirurgija.

   

   

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.