• 23.05.2018.

  Pregledi reumatologa u FizioVita centru u Zadru

  Naručite se na preglede specijaliste za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i sub. spec. reumatologa dr.med. Marine Nekić u centru Fiziovita Zadar, koje smo organizirali za vas u utorak, 29. svibnja 2018.

  Dr.med. Marina Nekić, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijalist reumatolog, radi u Općoj bolnici Zadar i članica je Hrvatskog fizijatrijskog i Hrvatskog reumatološkog društva. Uže područje njezinih interesa je u manuelnim tehnikama, u kojima je postigla razine Bowen terapeuta i Emm tech instruktora.

  Ross Emmettova "Emmett Tehnika" je u rastućoj popularnosti u svijetu od kada se prvi put počela podučavati 1999. godine.

  Oduševila je sve manualne terapeute, fizioterapeute, radne terapeute, Bowen terapeute, medicinsko osoblje, masere, ali i sve veći broj sportskih stručnjaka, kao što su sportski treneri, kineziolozi, pilates instruktori i osobni treneri prepoznaju iznimnu korisnost ove izuzetne tehnike​​.

  Riječ je o metodi koja se može koristiti na komplementaran način s bilo kojom drugom fizikalnom ili manualnom tehnikom, te sustavom vježbanja, a nudi vrijedan dodatak za svakoga tko želi olakšati bol i nelagodu, te poboljšati mišićno-koštane i neurološke funkcije.

  U Emmett tehnici koriste se serije pokreta s blagim pritiskom kojima se smanjuje bolnost područja na kojem se pritisci izvode, djeluju se na balans i poboljšanje pokretljivosti,s gotovo trenutnim učinkom.


  EMM-Tech tehnika služi za:

  Poboljšanje snage hvata 

  Pomoć pri smanjenju tegoba donjih ekstremiteta 

  Pomoć pri teškoćama s disanjem

  Povećanje gibljivosti ramenog obruča

  Poboljšanje ograničene gibljivosti vratne kralježnice

  Poboljšanje koordinacije gornjih ekstremiteta

  Poboljšanje ravnoteže

  Poboljšanje gibljivosti vrata

  Poboljšanje rada respiratornog sustava

  Svakako se naručite za pregled i konzultacije s dr.med. Marinom Nekić na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.