• 25.05.2015.

    Pregledi i savjetovanja iz područja ortopedije u centru Fiziovita

    Poznati lovranski ortoped, subspecijalist dječje kirurgije prof. dr. Anton Tudor, spec. ortoped pregledavat će pacijente u Centru za zdravlje FizioVita - u četvrtak 28. svibnja

    Poznati lovranski ortoped, subspecijalist dječje kirurgije prof. dr. Anton Tudor, spec. ortoped pregledavat će pacijente u Centru za zdravlje FizioVita - u četvrtak 28. svibnja. Prof. dr. Tudor usavršio se na polju endoskopske kirurgije kuka, posebice povezane sa sportskim ozljedama, te traumatologije zgloba koljena. Upravo je u Klinici Lovran, u kojoj radi prof. dr. Tudor razvijena mini invazivna metoda operacije i ugradnje endoproteze kuka, koja je posebna po minimalnim rastezanjima mišića, a što u konačnici rezultira bržim oporavkom pacijenata te samostalnim stajanjem i hodom već nakon samo 24 sata od operativnog zahvata. Baš kao i svaki mjesec do sada, možete se naručiti za pregled kod prof. dr. sc. Antona Tudora na brojeve telefona 023/231-999 ili broj mobitela 099/333-9998. Svoje upite možete poslati i putem email na adresu info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.