• 27.12.2019.

    Specijalistički pregledi ortopeda u siječnju 2020.

    Pregled ortopeda trebamo obaviti zbog pojave boli. Bol je signal kojim tijelo govori da nešto nije u redu. Bol u zglobu može biti prisutna duže vrijeme ili se javiti nakon neke ozljede; pada ili krivog pokreta. Drugi najčešći simptom je ograničenje pokreta u zglobu. Imate li poteškoća sa stopalom, kukovima i koljenima? Možda je Vaš problem rame, lakat ili šaka? Koji su uzroci nastanka vaših problema? Je li dovoljna fizikalna terapija ili je potrebno operativno liječenje? Kakav je tijek liječenja?

    Rezervirajte na vrijeme svoj termin za specijalistički pregled ortopeda u siječnju na 099/333-9998 i saznajte odgovore na svoja pitanja.

    Dr.sc. Hrvoje Klobučar, specijalist ortoped, član stručnog tima Specijalne bolnice Akromion - 03.01.2019. petak, prof. dr. sc. Anton Tudor, specijalist ortoped, subspecijalist dječje kirurgije klinike za ortopediju Lovran – 10.01.2019. petak, i dr. Željko Butorac, specijalist ortoped klinike za ortopediju Lovran – 18.01.2019. subota

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.