• 16.01.2020.

  * 31.01.2020. - SPECIJALISTIČKI PREGLED ORTOPEDA S ULTRAZVUKOM*

  U FizioViti specijalisti ortopedi redovito obavljaju specijalističke preglede, ultrazvučnu dijagnostiku, te daju stručna mišljenja iz ortopedije i traumatologije.

  Ugradnja umjetnih zglobova kuka, koljena te ugradnja umjetnog zgloba ramena, gležnja i lakta medicinski su zahvati koji su standard u Specijalnoj bolnici Akromion. Rekonstruktivni zahvati na svim zglobovima, liječenje prijeloma te posljedica prijeloma također su svakodnevna praksa ovih iskusnih ortopeda.
  Zadar je grad sporta, a liječenje sportskih ozljeda vrhunskih sportaša i rekreativaca također je u fokusu specijalista ortopeda, koji svoje sportske pacijente uspješno vraćaju na teren.

  Dr. sc. Hrvoje Klobučar, specijalist ortoped bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti i ozljeda koštano-zglobnog sustava. Uže područje interesa mu je rekonstruktivna kirurgija stopala, ramena i lakta te sportska medicina i artroskopska kirurgija ramena, lakta, koljena i gležnja. Izvodi artroplastike kukova i ramena.

  Rezervirajte svoj termin za specijalistički pregled ortopeda s ultrazvukom u petak 31.01.2020. kod dr. sc. Hrvoja Klobučara, člana stručnog tima Specijalne bolnice Akromion.

  Kontakt: info@fiziovita.hr, 099/333 9998

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.