• 02.09.2020.

    Dr. Željko Butorac i prof.dr. Anton Tudor obavljat će preglede i konzultacije iz područja ortopedije u Fiziovita centru tijekom mjeseca rujna

    U petak, 25. rujna u zadarskoj ustanovi Fiziovita prof.dr.Anton Tudor, te 19. rujna Dr.Željko Butorac obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima.

    Problemi sa lokomotornim sustavom; tetivama, mišićima i zglobovima se javljaju i kod mlađih i starijih osoba. Bolovi u zglobovima nastaju zbog potrošene hrskavice, uslijed oštećenja ligamenata, puknuća mišića. Kod mlađih se tu najčešće radi o sportskim ozljedama, koje se javljaju ne samo kod profesionalaca, već i kod rekreativaca. Kod starijih pacijenata teškoće se javljaju većinom uslijed potrošenosti materijala, artroze i artritisa. Na stanje naših zglobova utječe i način života. Predugo sjedenje i nedostatak kretanja odražavaju se i na stanju našeg koštano zglobnog sustava. 
    Imate li i vi poteškoća s kukovima i koljenima? Koji su uzroci nastanka vaših problema? Da li  je dovoljna fizikalna terapija ili je potrebno operacijsko liječenje? Kakav je tijek liječenja? Na ova i druga vaša pitanja ove subote tijekom specijalističkih pregleda odgovore vam  daju renomirani liječnici  klinike za ortopediju Lovran prof. dr. Anton Tudor  i dr. Željko Butorac.
    Narudžbe za pregled i konzultacije u centru Fiziovita, Kolovare 9 a, Zadar, na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.