• 02.09.2020.

  Pregled i konzultacije sa specijalistom otorinolaringologije, kirurgom glave i vrata dr.med. Antom Škarom

  U tijeku su upisi za 25. rujan u petak, na preglede štitnjače s dr.med. Antom Škarom, članom stručnog tima poliklinike Leptir specijalizirane za štitnu žlijezdu.

  Stres, neuravnotežena prehrana, nasljedni faktor – najčešći su razlozi poremećaja rada štitnjače.  Štitnjača je žlijezda sa unutarnjim lučenjem, koja luči dva važna hormona neophodna za normalno funkcioniranje i razvoj ljudskog organizma, a to su T4 i T3. Ova dva hormona utječu na rast i razvoj organizma, kretanje, spavanje, kardiovaskularni sustav, mozak, varenje, ali i rad ostalih žlijezda, tako da je normalna razina hormona štitnjače jedan od ključnih preduvjeta za normalno funkcioniranje organizma u cijelosti.  Zbog toga je važno svaku promjenu otkriti na vrijeme kako bi liječenje bilo što uspješnije.  
  Rana dijagnoza je bitna za preventivno djelovanje te sprečavanje ozbiljnijih problema,  između kojih i stvaranje karcinoma. Zato obavezno dođite na konzultacije s Doktorom Škarom, koji ima dvadesetogodišnje medicinsko iskustvo. Specijalizirao je otorinolaringologiju te kirurgiju glave i vrata, a područje posebnog interesa mu je dijagnoza i liječenje štitne žlijezde. Od 2008. godine djeluje kao ravnatelj prvog privatnog centra za bolesti štitne žlijezde, poliklinike Leptir, u kojem je aktivan i danas. 
  Prateći trendove u kirurgiji, u svoj rad uvodi novi kirurški instrument – ultrazvučne škare (ultracision-harmonic scalpel) što omogućava obavljanje minimalno invazivnih operativnih zahvata štitnjače. Tako se postiže manja destrukcija tkiva, brži postoperativni ožiljak, i u konačnici manji postoperativni ožiljak.

  Naručite se za pregled i konzultacije s dr.med. Škarom na broj 095 333 999 8, ili na info@fiziovita.hr

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.