• 19.10.2015.

    Ortopedski pregledi i pregledi štitnjače

    Poznati lovranski ortoped, subspecijalist dječje kirurgije prof. dr. Anton Tudor, spec. ortoped i dr. Ante Škaro, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata pregledavat će pacijente u Centru za zdravlje FizioVita u petak, 23.listopada

    Prof. dr. Tudor usavršio se na polju endoskopske kirurgije kuka, posebice povezane sa sportskim ozljedama, te traumatologije zgloba koljena. Upravo je u Klinici Lovran, u kojoj radi prof. dr. Tudor razvijena mini invazivna metoda operacije i ugradnje endoproteze kuka, koja je posebna po minimalnim rastezanjima mišića, a što u konačnici rezultira bržim oporavkom pacijenata te samostalnim stajanjem i hodom već nakon samo 24 sata od operativnog zahvata. Dr. Ante Škaro, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata ravnatelj je Poliklinike “Leptir” u Zagrebu, koja kao centar za štitnjaču, prakticira suvremene metode liječenja. Poliklinika “Leptir” prvi je privatni centar u Hrvatskoj specijaliziranom za sve medicinske usluge vezane uz štitnjaču. Današnji tempo života je ubrzan, a pojedinci su često pod utjecajem različitih događaja – stresora, koji uzrokuju negativnu stresnu reakciju u organizmu, te tako štete ljudskom imunološkom sustavu. Posljedica toga su različite bolesti organa i štitne žlijezde. Baš kao i svaki mjesec do sada, za pregled kod prof. dr. sc. Antona Tudora i/ ili dr. Ante Škare možete se naručiti na brojeve telefona 023/231-999 ili broj mobitela 099/333-9998. Svoje upite možete poslati i putem email na adresu info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.