• 03.09.2021.

    Reumatske bolesti

    Reumatske bolesti su skup autoimunih i infekcijskih bolesti koje su okarakterizirane zajedničkim simptomima: upalni proces, otok i bolovi u zglobovima, mišićima, tetivama, osjećaj zakočenosti i smanjena pokretljivost, umor, a rijetko kada i zahvaćenost unutarnjih organa.

    Uzrok nastanka bolesti nije poznat, ali je češći kod žena u odnosu na muškarce. Najčešće reumatske bolesti su: reumatoidni artritis (RA), osteoartritis, sistemski lupus eritematosus (SLE),  Sjögrenov sindrom,  giht,  fibromialgija. U dijagnosticiranju bolesti neizostavnu ulogu ima stručni klinički pregled pacijenta.

    Ako imate neke od ovih tegoba, javite se u Fiziovitu na pregled kod dr. Marije Šole, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije na broj 099-333-9998.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.