• 12.10.2021.

    Novosti u Fizioviti! Ultrazvuk dječjih kukova

    Ultrazvuk kukova je sigurna i bezbolna metoda koja ima nezamjenjivu ulogu pri dijagnostici prirođenog iščašenja ili poremećaja funkcije kukova nakon rođenja djeteta. U poremećaje kuka spada odstupanje od normalnog oblikovanja čašice i glavice dječjeg kuka koji mogu dovesti do različitih nepravilnosti zgloba kuka (npr. skraćenje noge, šepanje i bol). Pregled se preporučuje napraviti do trećeg mjeseca kako bi se provjerio razvoj kukova te kako bi se na vrijeme započelo adekvatno liječenje.

    Prof. dr. sc. Anton Tudor, dr. med. spec. ortoped, subspec. dječje ortopedije i traumatologije lokomotornog sustava iz Klinike za ortopediju Lovran svojim dugogodišnjim iskustvom svaki mjesec obavlja ultrazvučne preglede dječjih kukova. Naručite svoje dijete s povjerenjem na pregled  u  Ustanovu Fiziovita na broj  099 333 9998. 

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.