• 04.01.2016.

  Akromion i centar Fiziovita daruju Vam svaki dan specijalistički pregled ortopeda specijalista ili poklon bon Fiziovite u iznosu 500 kuna! Izbor je vaš!

  Pregled vrhunskog specijalista te operacija bez boli i rehabilitacija pod stručnim vodstvom dostupan su standard!
  Kako bi pacijentima iz Zadra bili što dostupniji ortopedi Specijalne bolnice za traumatologiju i ortopediju Akromion ostvarili su suradnju za centrom Fiziovita Kolovare 9 a u Zadru, u sklopu kojeg je otvorena ambulanta Akromion.

  Fiziovita je suvremeno opremljen centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju. Tim se sastoji od visoko obrazovanih fizioterapeuta, koji u suradnji s uglednim liječnicima iz područja ortopedije Akromion, primjenjuju najnovija dostignuća iz područja fizikalne terapije i rehabilitacije. 

  Medicinski tim Specijalne bolnice Akromion na godinu izvede oko 1300 operacija, od toga oko 350 proteza kuka, koljena i ramena. Suradnjom sa Fiziovitom pacijenti sa zadarskog područja nakon operacije u Krapinskim toplicama imaju dostupnu fizikalnu terapiju i kontrole .
  U Zadru u centru
   Fiziovita specijalisti ortopedi redovito obavljaju specijalističke preglede, ultrazvučnu dijagnostiku, te daju stručna i druga mišljenja iz ortopedije i traumatologije sustava za pokretanje.

  Ugradnja umjetnih zglobova kuka, koljena te ugradnja umjetnog zgloba ramena, gležnja i lakta medicinski su zahvati koji su standard u Specijalnoj bolnici Akromion. Rekonstruktivni zahvati na svim zglobovima, liječenje prijeloma te posljedica prijeloma također su svakodnevna praksa ovih iskusnih ortopeda.

  Zadar je grad sporta, a liječenje sportskih ozljeda vrhunskih sportaša i rekreativaca također je u fokusu specijalista ortopeda, koji svoje sportske pacijente uspješno vraćaju na teren.

   

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.