• 13.10.2014.

    Pokrenite se i smršavite

    Uspjeh je vaš, a mi vas vodimo do cilja!
    Pozivamo Vas da posjetite naš centar u kojem vodimo brigu o Vašem zdravlju. Specijalizirani smo tim za smanjenje tjelesne težine, oblikovanja tijela, te savjetovanja o zdravoj i uravnoteženoj prehrani.

    FEEL HEALTHY Ako imate zdravstvenih problema i mislite da ne možete smršaviti, varate se! Individualnim pristupom i brigom, uz tim stručnjaka želimo Vam pomoći da se dobro osjećate, te smanjite tegobe i simptome bolesti vezanih uz pretilost, kao što su : - kardiovaskularne bolesti - neurološke bolesti - dijabetes - degenerativne bolesti zglobova i kralježnice - bolesti štitnjače Holističkim pristupom, odabrati ćemo za Vas idealni program, kojim ćete izgubiti višak kilograma. Naručite se na besplatan pregled i uvjerite se u učinkovitost naših individualnih programa s 100% garancijom na mail: info@fiziovita.hr Za sve dodatne informacije nazovite nas na telefon: 099 33 39 99 8 FEEL BEAUTY Zdravi ste s kojim kilogramom viška? Želite smanjiti 1 ili više konfekcijskih brojeva? Želite li obaviti sve na jednom mjestu? Obratite nam se s povjerenjem, jer mi znamo kako Vam pomoći. Nudimo Vam najcjelovitiji individualni program s pisanim jamstvom na uspjeh, a koji uključuje različite tretmane kako bi oblikovali tijelo i ponovo zablistali. Pri tome vodimo brigu i o Vašoj koži kako bi bila lijepa i zategnuta. Naručite se na besplatan pregled i uvjerite se u učinkovitost naših individualnih programa s 100% garancijom. Za sve dodatne informacije nazovite nas na telefon: 099 33 39 99 8

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.