• 19.01.2016.

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Denisom Tršekom 22. siječnja u centru Fiziovita u Zadru

  U petak, 22. siječnja u jutarnjim i prijepodnevnim satima u Ambulanti Akromoin u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima.

   „Dobro informiran i pripremljen pacijent važan je čimbenik uspješnog liječenja.“ istaknuo je dr.sc. Denis Tršek, specijalist ortoped, te dodao: „Kod oštećenja zgloba kuka ili koljena, kod kojih se više konzervativnim metodama liječenja i biološkim operacijama ne može postići pozitivan rezultat liječenja, indikacija je za ugradnju umjetnog zgloba, tzv. endoproteze."

  Dr. Tršek priznat je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje njegova interesa je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija koljena i gležnja, sportska medicina, artroskopska rekonstrukcija ligamenata koljenskog zgloba i dr. Izvodi ugradnje umjetnih zglobova i revizije ugrađenih umjetnih zglobova kuka i koljena.

  U Specijalnoj bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama svakodnevno se brine o svakom svom pacijentu te svojim stručnim usavršavanjem osigurava njihovo zadovoljstvo i omogućuje im novi pokret te im podiže kvalitetu života. Njegovo dugogodišnje iskustvo ovaj će petak biti na raspolaganju pacijentima sa zadarskog područja pa svoj termin rezervirajte što prije.

  Narudžbe za pregled i konzultacije dr. Tršeka u Fizioviti, Kolovare 9 a, Zadar, primaju se na 099/333-9998.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.