• 10.03.2016.

    Pregledi i savjetovanja o bolesti štitnjače

    Dr. Ante Škaro je otorinolaringolog i kirurg glave i vrata – ravnatelj Poliklinike “Leptir” u Zagrebu, koja kao centar za štitnjaču, prakticira suvremene metode liječenja. Poliklinika “Leptir” prvi je privatni centar u Hrvatskoj specijaliziran za sve medicinske usluge vezane uz štitnjaču.

    Današnji tempo života je ubrzan, a pojedinci su često pod utjecajem različitih događaja – stresora, koji uzrokuju negativnu stresnu reakciju u organizmu, te tako štete ljudskom imunološkom sustavu. Posljedica toga su različite bolesti organa i štitne žlijezde. "Bolesti štitnjače su itekako opasne ako se ne liječe, no ono što je pozitivno u gotovo 90 posto slučajeva, mi nudimo konačno izlječenje te kompletan tretman nakon toga. Da ne ulazimo u širinu, bolesti štitnjače su danas zastupljene kod gotovo svakog drugog čovjeka te su toliko podmukle da su u stanju gotovo promijeniti psihičko stanje pacijenta da ponekad doktori bez pretraga ljude znaju poslati na duševno liječenje, a ne rješavaju triger ili centar problema, a to je štitnjača. Simptomi bolesti štitnjače su karakteristični, ali i tu je potrebno veliko znanje i iskustvo kod dijagnostike, terapije ili operacije. Tu smo na visokom nivou", ističe dr. Ante Škaro.

    Dr. Škaro će u centru Fiziovita biti dostupan za preglede i konzultacije u petak 18. ožujka. Naručiti se možete na broj 099/333-9998, ili na email info@fiziovita.hr kako bi rezervirali svoj termin.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.