• 15.09.2016.

    Pregledi i savjetovanja iz područja ortopedije u Fiziovita centru!

    Naručite se na specijalističke preglede i konzultacije namijenjene pacijentima koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima. Pregledi i savjetovanja će održati priznati specijalisti ortopedije, po slijedećem rasporedu: 17.9. – dr. Željko Butorac, 22.9. – prof.dr. Anton Tudor, 23.9. – dr.sc. Denis Tršek.

    Saznajte sve o procesu ugradnje umjetnog zgloba kuka, koljena, o artroskopiji, o tome kako se pravilno pripremiti za operaciju, kakav je tijek liječenja, te koja su realna očekivanja nakon operacije. Specijalisti ortopedi će vam odgovoriti na vaša pitanja, te vas informirati o pretragama potrebnim prije operacije, tijeku boravka u bolnici, samoj operaciji i pravilnoj rehabilitaciji.
    Narudžbe za pregled i konzultacije u centru Fiziovita, Kolovare 9 a, Zadar, na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.