• 28.10.2016.

  Stručno predavanje za liječnike na temu „Gdje završava konzervativno a započinje operacijsko liječenje u koštanozglobnoj kirurgiji“.

  U organizaciji specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion i zadarskog centra za fizikalnu terapiji i rehabilitaciju Fiziovita, 26.10.2016. u Zadru je održano stručno predavanje za liječnike na temu „Gdje završava konzervativno a započinje operacijsko liječenje u koštano-zglobnoj kirurgiji“.

  Interes stručne javnosti iz Zadra i okolice potvrda je timu Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion, da nastavi s prenošenjem spoznaja o najnovijim dijagnostičkim i terapijskim postupcima i metodama. A sve s ciljem da i dalje postižu vrhunske rezultate koji pacijentima omogućavaju kvalitetan i siguran život.
  „Pacijent je uvijek na prvom mjestu“ istaknuo je u uvodnom dijelu predavanja dr.sc. Denis Tršek, specijalist ortoped.

  Poznati i priznati ortopedi, dostupni i pacijentima iz Zadra dr sc Hrvoje Klobučar i dr.sc Denis Tršek,dr.med obradili su zanimljive teme iz područja ortopedije. Dr.sc Denis Tršek započeo je izlaganje temom „ Kada je vrijeme za umjetni zglob“ a potom se nadovezao temom o ozljedama koljena. Slijedile su dvije teme koje su uža specijalnost poznatog ortopeda dr.sc.Hrvoja Klobučara a to su „ Bolno rame nakon ozljede bez prijeloma“ nakon čega je slijedila izuzetno aktualna tema o korekciji čukljeva.
  Da su teme bilo izuzetno značajne svjedoči podatak da su se sudionici simpozija uključili s mnogobrojnim pitanjima za predavače te da su podijelili svoja iskustva iz svakodnevne medicinske prakse.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.