• 03.11.2016.

    Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Hrvojem Klobučarom 4.studenog 2016. u centru Fiziovita u Zadru

    U petak, 4. studenog u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Hrvoje Kobučar, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije. Narudžbe primaju se na broj 099/333-9998, ili na e-mail: info@fiziovita.hr.

    Muče vas bolovi u ramenima? Imate probleme s gležnjevima? Imate bolove u koljenima? Naručite se na pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Hrvojem Klobučarom i saznajte sve o najnovijim metodama liječenja bolesti te ozljeda koštano zglobnog sustava.

    Dr.sc. Klobučar priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljeda koštano zglobnog sustava. Uže područje interesa mu je rekonstruktivna kirurgija stopala, ramena i lakta te sportska medicina i artroskopska kirurgija ramena, lakta, koljena i gležnja. Izvodi artroplastike kukova i ramena. Dr.sc. Klobučar aktivno sudjeluje u brojnim stručnim kongresima, ističe važnost individualnog pristupa i sustavnog usavršavanja te stručne razmjene mišljenja s ciljem unaprjeđenja skrbi te medicinske usluge pacijentima.

    Narudžbe za pregled i konzultacije dr.sc. Klobučara u Fizioviti, Kolovare 9a, Zadar, primaju se na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.