• 10.12.2016.

  Fiziovita Medical spa centar proslavio je svoj prvi Božić!

  U četvrtak, 8. prosinca, Fiziovita u svom novootvorenom centru u Crikvenici po prvi put na božićnom domjenku ugostila je brojne partnere i prijatelje. U velikom izboru slanih i slatkih delicija uživali su renomirani liječnici, poslovni partneri i prijatelji iz Crikvenice i Zagreba.

  Fiziovita Medical spa centar otvorio je svoja vrata ove jeseni u sklopu THALASSOTHERAPIA Crikvenica, s čime je specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju bolesti respiratornih organa i lokomotornog sustava obogatila svoju ponudu usluga koju pruža pacijentima iz cijelog svijeta.

   
  Vlasnica Fiziovita centara Anita Mišković i Ravnatelj Thalassotherapia Crikvenica Damir Lončarić u kratkom zajedničkom obraćanju gostima iskazali su zadovoljstvo suradnjom, koja predstavlja jedan od primjera uspješnog javno-privatnog partnerstva. Naglasili su i važnost razvoja zdravstvenog turizma koji uživa sve rastuću popularnost kako u cijelom svijetu tako i u Hrvatskoj, a koji je i od izuzetne važnosti za uspjeh programa Hrvatska 365.

  Medicinski spa centri predstavljaju relativno novi termin u spa industriji. Medicinski spa centri se koncipiraju više na medicinskim i terapeutskim tretmanima, a manje na estetskim. Tako i usluge Fiziovita Medical spa centra obuhvaćaju dijagnostiku, preventivu, liječenje i rehabilitaciju uz primjenu relaksacijskih metoda, kozmetičke i estetske tehnologije. Uz čitav niz suvremenih dijagnostičkih testova i analitičkih ispitivanja koji pružaju sliku o stanju cijelog organizma, kao i pojedinih organa Fiziovita primjenjuje kompleksni pristup svakom pacijentu individualno, uzimajući u obzir karakteristike njegovog organizma i zdravlja, kao i postojanje određenih oboljenja. Na osnovu rezultata raznovrsnih medicinskih ispitivanja se kreira individualni više-elementarni program za svakog pacijenta, a cilj tog programa je poboljšanje cjelokupnog zdravlja, smanjenje stresa (relaksacija), ubrzanje ozdravljenja, a u nekim slučajevima i liječenja bolesti. 

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.