• 14.12.2016.

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Denisom Tršekom 16. prosinca u centru Fiziovita u Zadru

  U petak, 16. prosinca u ambulanti Akromion u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Denis Tršek, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima.

  Pregled i konzultacije dr.sc. Tršeka omogućit će stanovnicima Zadra i okolnih mjesta da u neposrednoj blizini svog doma obave pregled i dobe kvalitetne i pravovaljane informacije o bolestima i tegobama koštano zglobnog sustava.

  Dr.sc. Tršek priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje njegova interesa je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija koljena i gležnja, sportska medicina, artroskopska rekonstrukcija ligamenata koljenskog zgloba i dr. Izvodi ugradnje umjetnih zglobova i revizije ugrađenih umjetnih zglobova kuka i koljena.

  U Specijalnoj bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama svakodnevno se brine o svakom svom pacijentu te svojim stručnim usavršavanjem osigurava njihovo zadovoljstvo i omogućuje im novi pokret te im podiže kvalitetu života. Uz artroskopiju ramena, koljena i gležnja, izvode se i artroskopski zahvati na kuku, laktu i ručnom zglobu. Ortopedi bolnice Akromion, između ostalog, rade i zahvate stabilizacija zglobova ramena, lakta, ručnog zgloba, koljena i gležnja, te rekonstrukcija oštećenih ligamenata i puknuća tetiva.

  Dr.sc. Tršek ovaj će petak biti na raspolaganju pacijentima sa zadarskog područja, pa svoj termin rezervirajte što prije.

  Narudžbe za pregled i konzultacije dr. Tršeka u Fizioviti, Kolovare 9 a, Zadar, primaju se na 099/333-9998 ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.