• 19.12.2016.

    AKCIJA! Poklanjamo Vam 30% popusta na paket od 6 tretmana radiofrekvencije lica!

    Zablistajte u Novoj uz Fiziovitu! Poklanjamo Vam 30% popusta na paket od 6 tretmana radiofrekvencije lica! Pomladite i zategnite kožu, smanjite bore i uklonite sve nepoželjne nesavršenosti kože. Požurite, jer akcija traje od 19. do 30. prosinca 2016.

    Radi se o metodi kod koje radiovalovi stvaraju toplinsku energiju. U tretmanima lica radiofrekventna struja zagrijava kolagenska vlakna koja se stisnu, nakon čega slijedi zatezanje kože i bora. Tretman radiofrekvencije lica u kozmetici koristi se za zatezanje opuštene kože, za pomlađivanje lica, smanjivanje bora, te za regeneriranje oštećene strukture kože. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Konačni efekt vidljivo je čvršća i jača koža, puna kvalitetnog i obnovljenog kolagena. Radiofrekvencija je popularna na tržištu jer se pokazala kao jedna od najučinkovitijih metoda koje u kraćem roku pomažu kod uklanjanja celulita i masnih naslaga. Radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica, a vidljivi celulit naočigled se smanjuje.
    Cijena paketa je 1.260kn (redovna cijena je 1.800kn), zato se naručite što prije na: info@fiziovita.hr, ili na 099/333-9998.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.