• 15.02.2017.

    Specijalistički pregledi ortopeda u Fiziovita centru u Zadru

    Naručite se na preglede i konzultacije iz područja ortopedije u Fiziovita centru Zadar. U petak 17.02. preglede će obavljati dr. sc. Denis Tršek, u subotu 18.02. na rasporedu je dr. Željko Butorac, a u petak 24.02. preglede će obavljati prof. dr. sc. Anton Tudor.

    Problemi sa lokomotornim sustavom, tetivom, mišićima, zglobovima se javljaju i kod mlađih i starijih. Bolovi u zglobovima nastaju zbog potrošene hrskavice, uslijed oštećenja ligamenata, puknuća mišića. Kod mlađih se tu najčešće radi o sportskim ozljedama, koje se javljaju ne samo kod profesionalaca, već i kod rekreativaca. Kod starijih pacijenata teškoće se javljaju većinom uslijed potrošenosti materijala, artroze i artritisa. Na stanje naših zglobova utječe i način života. Predugo sjedenje i nedostatak kretanja odražavaju se i na stanju našeg koštano zglobnog sustava.

    Pozivamo sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima da se naruče na preglede i konzultacije renomiranih liječnika, specijalista ortopeda. Dr.sc. Denis Tršek je jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion. Dr. Željko Butorac, specijalist ortoped, i prof. dr. sc. Anton Tudor, specijalist ortoped, su liječnici iz klinike za ortopediju Lovran.

    Narudžbe za pregled i konzultacije primaju se na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.