• 21.03.2017.

  Predavanje i pregledi ortopeda dr.sc. Denisa Tršeka u Zadru

  U srijedu, 22. ožujka, dr.sc. Denis Tršek, član vrhunskog tima stručnjaka Specijalne bolnice Akromion, održat će predavanje na temu „Kako je vrijeme za ugradnju umjetnog zgloba" koje će se održati u Gradskoj knjižnici Zadar, Ul. Stjepana Radića 11. s početkom u 18:00 sati. Istoga dana, od 13:00 sati, dr.sc. Tršek obavljat će preglede i konzultacije u centru Fiziovita, Kolovare 9, Zadar.

  Edukativno predavanje u Gradskoj knjižnici Zadar o procesu ugradnje umjetnog zgloba, od pripreme, tijeka liječenja do realnih očekivanja nakon operacije, namijenjeno je svim pacijentima koji razmišljaju o ugradnji umjetnog zgloba. Svrha ovoga predavanja je pacijentima pružiti potrebne informacije kako bi se što bolje pripremili za operativni zahvat i daljnju rehabilitaciju.
  Pregled i konzultacije dr.sc. Tršeka u centru Fiziovita omogućit će stanovnicima Zadra i okolnih mjesta da u neposrednoj blizini svog doma obave pregled i dobe kvalitetne i pravovaljane informacije o bolestima i tegobama koštano zglobnog sustava.
  Dr.sc. Tršek priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje njegova interesa je kirurgija koljena, artroskopska kirurgija koljena i gležnja, sportska medicina, artroskopska rekonstrukcija ligamenata koljenskog zgloba i dr. Izvodi ugradnje umjetnih zglobova i revizije ugrađenih umjetnih zglobova kuka i koljena.
  Svoje mjesto za predavanje, ali i pregled, možete rezervirati pozivom na kontakt broj 01 6445 820 ili 099 333 9998.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.