• 15.05.2017.

  Specijalistički pregledi u Fiziovita centru Zadar

  Naručite se na preglede i konzultacije iz područja ortopedije, otorinolaringologije i fizikalne medicine i rehabilitacije u Fiziovita centru u Zadru. U petak 19.5. preglede će obavljati dr. sc. Hrvoje Klobučar, u subotu 20.5.- prof. dr. sc. Anton Tudor i Dr. Željko Butorac, 23.5.- dr.med. Marina Nekić, a 26.5.- dr.med. Ante Škaro.

  Pozivamo sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima da se naruče na preglede i konzultacije renomiranih liječnika, specijalista ortopeda. Dr.sc. Hrvoje Klobučar je jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion. Dr. Željko Butorac, specijalist ortoped, i prof. dr. sc. Anton Tudor, specijalist ortoped, su liječnici iz klinike za ortopediju Lovran.

  Za pacijente koje pate od reumatskih bolesti 23.5. je na raspolaganju Dr.med. Marina Nekić, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijalist reumatolog, koja radi u Općoj bolnici Zadar te članica je Hrvatskog fizijatrijskog i Hrvatskog reumatološkog društva. Uže područje njezinih interesa je u manuelnim tehnikama, u kojima je postigla razine Bowen terapeuta i Emm tech instruktora.

  I, svakako, pozivamo sve vas, bez obzira na godine i zdravstveno stanje, da obavite preglede štitnjače sa specijalistom otorinolaringologije, kirurgom glave i vrata dr.med. Antom Škarom, članom stručnog tima poliklinike Leptir specijalizirane za štitnu žlijezdu.

  Narudžbe za pregled i konzultacije primaju se na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.