• 05.06.2017.

    Specijalistički pregledi u Fiziovita centru Zadar u lipnju

    Naručite se na preglede i konzultacije iz područja ortopedije i fizikalne medicine i rehabilitacije u Fiziovita centru u Zadru. U utorak 6.6. i 27.6. preglede će obavljati dr.med. Marina Nekić, u srijedu 14.6. prof. dr. sc. Anton Tudor, u petak 16.6. dr. sc. Hrvoje Klobućar, a u subotu 17.6. dr. Željko Butorac.

    Pozivamo sve pacijente koje pate od reumatskih bolesti na preglede dr.med. Marine Nekić, specijalistice fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijalistice reumatologije. Dr.med. Marina Nekić radi u Općoj bolnici Zadar te članica je Hrvatskog fizijatrijskog i Hrvatskog reumatološkog društva. Uže područje njezinih interesa je u manuelnim tehnikama, u kojima je postigla razine Bowen terapeuta i Emm tech instruktora.

    Pozivamo pacijente koje imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima da se naruče na preglede i konzultacije renomiranih liječnika, specijalista ortopeda. Dr.sc. Hrvoje Klobučar je jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, dr. Željko Butorac, specijalist ortoped, i prof.dr.sc. Anton Tudor, specijalist ortoped, su liječnici iz klinike za ortopediju Lovran.

    Narudžbe za pregled i konzultacije primaju se na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.