• 05.07.2017.

  Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Hrvojem Klobučarom 7. srpnja u centru Fiziovita u Zadru

  U petak, 7. srpnja, u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Hrvoje Kobučar, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije.

  Znamo li dovoljno o bolestima i ozljedama koštano zglobnog sustava ili o artroskopiji? Kako se pravilno pripremiti za operaciju, kakav je tijek liječenja te koja su realna očekivanja nakon operacije? Koje su pretrage potrebne prije operacije? Kako izgleda tijek boravka u bolnici i sama operacija? Što je potrebno znati o pravilnoj rehabilitaciji? Sve su to pitanja na koje vam tijekom specijalističkog pregleda odgovore daje dr.sc. Hrvoje Klobučar, specijalist ortoped.

  Dr.sc. Hrvoje Klobučar priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljeda koštano zglobnog sustava. Uže područje interesa mu je rekonstruktivna kirurgija stopala, ramena i lakta te sportska medicina i artroskopska kirurgija ramena, lakta, koljena i gležnja. Izvodi artroplastike kukova i ramena. Dr.sc. Klobučar aktivno sudjeluje u brojnim stručnim kongresima, ističe važnost individualnog pristupa i sustavnog usavršavanja te stručne razmjene mišljenja s ciljem unaprjeđenja skrbi te medicinske usluge pacijentima.

  U Specijalnoj bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama svakodnevno se brine o svakom svom pacijentu te svojim stručnim usavršavanjem osigurava njihovo zadovoljstvo i omogućuje im novi pokret te im podiže kvalitetu života. Njegovo dugogodišnje iskustvo ovaj će petak biti na raspolaganju pacijentima sa zadarskog područja pa svoj termin rezervirajte što prije.

  Narudžbe za pregled i konzultacije dr.sc. Klobučara u Fizioviti, Kolovare 9a, Zadar, primaju se na broj 099 333-9998, ili na info@fiziovita.hr

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.