• 20.07.2017.

  Dr. Željko Butorac, specijalist ortoped, obavljat će preglede i konzultacije u Fiziovita Centru Zadar

  Dr. Željko Butorac, specijalist ortoped klinike za ortopediju Lovran, obavljat će preglede i konzultacije u subotu, 22. srpnja. Svoj termin možete rezervirati na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

  Problemi sa lokomotornim sustavom, tetivama, mišićima, zglobovima se javljaju i kod mlađih i starijih. Bolovi u zglobovima nastaju zbog potrošene hrskavice, uslijed oštećenja ligamenata, puknuća mišića. Kod mlađih se tu najčešće radi o sportskim ozljedama, koje se javljaju ne samo kod profesionalaca, već i kod rekreativaca. Kod starijih pacijenata teškoće se javljaju većinom uslijed potrošenosti materijala, artroze i artritisa.

  Na stanje naših zglobova utječe i način života. Predugo sjedenje i nedostatak kretanja odražavaju se i na stanju našeg koštano zglobnog sustava. Međutim, problemi se javljaju i kod ponavljanog kretanja koje izaziva mehaničko preopterećenje i tako rezultira manjim ili većim oštećenjem tetiva zahvaćenih mišića, njihovog koštanog polazišta, a u neliječenih i kroničnih bolesnika i oštećenjem okolnog područja.

  Kao i kod svih ostalih bolesti rana dijagnoza je vrlo važna za rješavanje problema lokomotornog sustava, stoga pozivamo sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, stopalima, šakama, laktovima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima da se naruče na preglede i konzultacije s dr. Željkom Butorcem.

  Narudžbe za pregled i konzultacije primaju se na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.