• 16.04.2015.

    Vitki i zdravi tijekom cijelog ljeta

    Ustanova Fiziovita za zdravstvenu djelatnost i ove godine organizira poseban, medicinski vođen, program intenzivnog mršavljenja i oblikovanja tijela. Program počinje od 27. 04. i traje 6 tjedana.

    Program su osmislili stručnjaci iz područja nutricionizma, medicine, te kineziologije. Besplatna savjetovanja, pregledi i mjerenja počinju već ove subote dolaskom prim. dr. sc. Zorana Veira dr. med. koji ce aktivno sudjelovati u kreiranju šestotjednog programa, a koji se individualno prilagođava svakom polazniku. Svaki polaznik dobiva pismenu garanciju na uspjeh. Prim. dr. sc. Zoran Veir je voditelj Centra za plastičnu i estetsku kirurgiju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1995. godine. Specijalizaciju iz kirurgije završava 2002., a potom subspecijalizaciju iz plastične kirurgije i znanstveni poslijediplomski studij na PMF-u 2004. Godine 2014. postaje doktor znanosti. Suradnik je u mnogim znanstvenim projektima, a usavršavao se u klinikama u Madridu, Beču, New Yorku, Baltimoreu, Washington D.C-u., Los Angelesu i San Diegu. Aktivno sudjeluje kao predavač na više poslijediplomskih tečajeva prve kategorije iz infekcija u plastičnoj kirurgiji i liječenju infekcija. Centar za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju dr. Veir svojim korisnicima nude široki spektar medicinskih postupaka iz plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, kao i tretmana za pomlađivanje i održavanje ljepote lica i tijela. Poliklinika nudi estetske zahvate na licu, tijelu, grudima, koži i u intimnoj zoni. U subotu, 18.04.2015. prim. dr.sc. Zoran Veir, dr.med će u centru za zdravstvenu djelatnost Fiziovita biti dostupan za besplatne preglede, konzultacije i savjetovanja, a naručiti se možete na broj 099/333 9998. Nazovite nas ili pošaljite upit na info@fiziovita.hr kako bi rezervirali svoj termin.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.