• 12.01.2018.

  Specijalistički pregledi u Fiziovita centru Zadar

  I ove, 2018. godine, za vas organiziramo preglede specijalista iz područja ortopedije, otorinolaringologije i fizikalne medicine i rehabilitacije u našem Fiziovita centru u Zadru. Donosimo vam raspored pregleda u siječnju.

  Dr.med. Marina Nekić, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijalist reumatolog – 16.01.2018., utorak;
  Dr.sc. Hrvoje Klobučar, specijalist ortoped, član stručnog tima Specijalne bolnice Akromion – 19.01.2018., petak
  Prof. dr. sc. Anton Tudor, speijalist ortoped, subspecijalist dječje kirurgije klinike za ortopediju Lovran – 19.01.2018., petak
  Dr. Željko Butorac, specijalist ortoped klinike za ortopediju Lovran – 20.01.2018., subota.


  Pozivamo sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima da se naruče na preglede i konzultacije renomiranih liječnika, specijalista ortopeda. Dr.sc. Hrvoje Klobučar je jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion. Dr. Željko Butorac, specijalist ortoped, i prof. dr. sc. Anton Tudor, specijalist ortoped, su liječnici iz klinike za ortopediju Lovran.

  Za pacijente koje pate od reumatskih bolesti 23.5. je na raspolaganju Dr.med. Marina Nekić, specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, subspecijalist reumatolog, koja radi u Općoj bolnici Zadar te članica je Hrvatskog fizijatrijskog i Hrvatskog reumatološkog društva. Uže područje njezinih interesa je u manuelnim tehnikama, u kojima je postigla razine Bowen terapeuta i Emm tech instruktora.

  Uskoro objavljujemo i termine pregleda štitnjače sa specijalistom otorinolaringologije, kirurgom glave i vrata dr.med. Antom Škarom, članom stručnog tima poliklinike Leptir specijalizirane za štitnu žlijezdu.

  Narudžbe za pregled i konzultacije primaju se na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

  Želimo vam sve najbolje u 2018. godini! Puno sreće, ljubavi, uspjeha a posebno zdravlja!
  Vaša FizioVita

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.