• 17.01.2018.

    Pregled i konzultacije s ortopedom dr.sc. Hrvojem Klobučarom u centru Fiziovita u Zadru

    U petak, 19. siječnja, u zadarskoj ustanovi Fiziovita dr.sc. Hrvoje Kobučar, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije. Narudžbe primaju se na broj 099/333-9998, ili na e-mail: info@fiziovita.hr.

    I ove godine za vas organiziramo preglede specijalista iz područja ortopedije, među kojima i priznati specijalist ortopedije i znanstveni suradnik najveće bolnice za ortopediju i traumatologiju u Hrvatskoj Dr.sc. Hrvoje Klobučar. „Život je pokret, a pokret je život“, kaže dr.sc. Klobučar, te naglašava da je pokretljivost jedan od važnih faktora koji utječu na kvalitetu života. Dođite na konzultacije i saznajte sve o dijagnostici i liječenju bolesti koštano zglobnog sustava i o načinu podizanja kvalitete vaših života.

    Muče li Vas konkretne ozljede ili pak razni bolovi u leđima (gornji i donji dio leđa, vratna kralježnica, diskovi)? Pitate li se koje su pretrage potrebne, te da li vaš problem može se liječiti terapijskim intervencijama ili je potreban operativni zahvat? Sve su to pitanja na koje vam tijekom specijalističkog pregleda odgovore daje dr.sc. Hrvoje Klobučar, specijalist ortoped.

    Narudžbe za pregled i konzultacije dr.sc. Klobučara u Fizioviti, Kolovare 9a, Zadar, primaju se na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.