• 13.02.2018.

  Dr. Željko Butorac, specijalist ortoped, će obavljati preglede i konzultacije u Fiziovita Centru Zadar

  Dr. Željko Butorac, specijalist ortoped klinike za ortopediju Lovran, će obavljati preglede i konzultacije u subotu, 17. veljače. Svoj termin možete rezervirati na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

  Imate problema sa zglobovima? Boli vas koljeno, lakat ili rame? Važno je na vrijeme otkriti uzrok boli te što prije krenuti s liječenjem. Jedan od najčešćih problema koji se javlja i kod mlađih i starijih je bol u ramenu. Bol u ramenu može se pojaviti kao posljedica fizički teškog i iscrpljujućeg posla, pretjeranog i nepravilnog vježbanja ali i kao posljedica svakodnevnih aktivnosti. Upravo rame najviše puta dnevno koristimo u svakodnevnim aktivnostima poput češljanja, oblačenja, hranjenja, vježbanja, vožnje automobila.
  Kako biste otkrili uzrok boli u ramenu trebali biste potražiti liječničku pomoć. Liječenje boli u ramenu mora biti usmjereno na specifičan uzrok problema.
  Neki od znakova koji ukazuju na potrebu liječničke intervencije su:
  • Nemogućnost nošenja predmeta ili korištenja ruke.
  • Bol u ramenu koja se javlja noću ili dok se odmarate.
  • Bol u ramenu koja traje nekoliko dana.
  • Nemogućnost dizanja ruke.
  • Otekline ili modrice oko zgloba ili ruke.
  • Ostali neobični simptomi.

  Ukoliko imate jedan od navedenih simptoma ili poteškoće s kukovima i koljenima, stopalima, šakama, laktovima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima svakako se naručite na preglede i konzultacije s dr. Željkom Butorcem.

  Narudžbe za pregled i konzultacije primaju se na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.