• 16.02.2018.

    Prof.dr.sc. Anton Tudor će obavljati preglede i konzultacije iz područja ortopedije u centru Fiziovita u Zadru

    U četvrtak, 22.2.2018. u zadarskoj ustanovi Fiziovita prof. dr.sc. Anton Tudor će obavljati preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima.

    Poznato je da lovranski ortoped, subspecijalist dječje kirurgije prof. dr.sc. Anton Tudor, usavršio se na polju endoskopske kirurgije kuka, posebice povezane sa sportskim ozljedama, te traumatologije zgloba koljena. Međutim, malo tko zna da je dr. Anton Tudor uz to i potpredsjednik Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja. Kao iskusni skijaš i učitelj skijanja dr. Tudor upozorava da su danas skijališta prenapučena te da upravo sudari čine 40 posto svih ozljeda skijaša. S time da Snowboarderi se triput češće ozljeđuju od skijaša i kod njih se više od 60 posto ozljeda odnosi na lom zapešća zbog pada unatrag na uglavnom zaleđenim euroskim skijalištima. Dr. Tudor također upozorava da je najopasnije skijati ispruženih nogu, odnosno »zaključanih« koljena, te podsjeća da Svjetska zdravstvena organizacija za liječenje skijaških ozljeda pola novca daje upravo za saniranje ozljeda koljena. Pored ozljede koljena česta je i ozljeda palca, takozvani »skijaški palac«, koja se podjednako događa iskusnim skijašima i početnicima. Tu ozljedu uzrokuje pad na ispruženu ruku u kojoj je drška skijaškog štapa.
    Kao ortoped i trener skijanja s dugogodišnjim iskustvom prof. dr. Tudor je prava adresa za sva vaša pitanja vezana uz skijaške ozlijede. Kako i na prvi pogled bezazleni padovi mogu se rezultirati ozbiljnim problemima, svim ljubiteljima zimskih aktivnosti svakako preporučujemo da nakon povratka sa skijališta dođu na pregled i konzultacije kod prof. dr. sc. Antona Tudora.
    Narudžbe za pregled kod prof. dr. sc. Antona Tudora se primaju na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.