• 28.02.2018.

  Pregledi štitnjače i konzultacije s dr.med. Antom Škarom u Fiziovita centru u Zadru

  U tijeku su upisi na preglede štitnjače sa specijalistom otorinolaringologije, kirurgom glave i vrata dr.med. Antom Škarom, članom stručnog tima poliklinike Leptir specijalizirane za štitnu žlijezdu. Narudžbe se primaju na broj 099 333 999 8, ili na info@fiziovita.hr.

  Koji su poremećaji rada hormona štitnjače? Koji su uzroci nastanka bolesti iste? Kod kojeg se spola više pojavljuju i zašto? Što se može učiniti po pitanju prevencije i rane dijagnostike bolesti štitnjače? Na ova i druga vaša pitanja odgovore će vam dati dr.med. Ante Škaro.

  Ante Škaro, dr.med. specijalist otorinolaringologije, kirurg glave i vrata, član je Hrvatskog Liječničkog Zbora, Hrvatskog društva za ORL i kirurgiju glave i vrata, Hrvatskog onkološkog društva i Europskog društva za endokrinu kirurgiju. Osnivač je i voditelj Leptir Grupe, privatnog specijaliziranog centra za štitnjaču u Hrvatskoj. Sudionik je brojnih domaćih i međunarodnih kongresa, te autor i koautor više znanstvenih i stručnih radova i članaka.
  Područja posebnog interesa su mu dijagnosticiranje i liječenje bolesti štitne žlijezde, minimalno invazivna kirurgija štitnjače, kirurgija kožnih promjena i onkokirurgija.

  Naručite se za pregled i konzultacije s dr.med. Škarom na broj 099 333 999 8, ili na info@fiziovita.hr

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.