• 07.03.2018.

    Prof.dr.sc. Anton Tudor će obavljati preglede i konzultacije iz područja ortopedije u centru Fiziovita u Zadru

    U četvrtak, 8.3.2018. u zadarskoj ustanovi Fiziovita prof. dr.sc. Anton Tudor će obavljati preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s lokomotornim sustavom.

    Koliko smo skloni potrošiti na uljepšavanje? Puno! Ali često ne mislimo na naše zdravlje, pogotovo na naša bolna leđa i ramena koja nose na sebi sve naše brige i na kojima se odražava naš ubrzani život s premalo pokreta. Uvijek odgađamo posjet liječniku, ili jednostavno mislimo da će biti bolje. Bez pomoći neće biti bolje, a ako ne pomognemo svojim umornim ramenima tko i što će nositi našu uljepšanu glavu? Niti jedno uljepšavanje ne pomaže ako je na vašem licu prisutan grč zbog boli u ramenima.
    Učinite nešto dobro za svoje zdravlje, i na Dan žena poklonite malo vremena sebi, dođite na konzultacije i preglede s prof. dr.sc. Antom Tudorom, specijalistom ortopedom, subspec. dječje kirurgije klinike za ortopediju Lovran.

    Narudžbe za pregled i konzultacije s prof. dr. Antom Tudorom se primaju na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.