• 14.03.2018.

  Član stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, dr.sc. Hrvoje Klobučar, obavljat će preglede i konzultacije u petak, 23. ožujka u centru Fiziovita u Zadru

  U petak, 23. ožujka, u Ambulanti Akromion u zadarskoj ustanovi Fiziovita, dr.sc. Hrvoje Klobučar, jedan od članova stručnog tima Specijalne bolnice Akromion, obavljat će preglede i konzultacije.

  Pregled i konzultacije dr.sc. Klobučara omogućit će  stanovnicima Zadra i okolnih mjesta da u neposrednoj blizini svog doma obave pregled i dobe kvalitetne i pravovaljane informacije o bolestima i tegobama koštano zglobnog sustava.  

  Dr.sc. Klobučar priznati je specijalist ortopedije, bavi se dijagnostikom i liječenjem bolesti te ozljedama koštano zglobnog sustava. Uže područje interesa mu je rekonstruktivna kirurgija stopala, ramena i lakta te sportska medicina i artroskopska kirurgija ramena, lakta, koljena i gležnja. Izvodi artroplastike kukova i ramena. 

  U Specijalnoj bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama svakodnevno se brine o svakom svom pacijentu te svojim stručnim usavršavanjem osigurava njihovo zadovoljstvo i omogućuje im novi pokret te im podiže kvalitetu života.

  Ortoped dr.sc. Klobučar bit će na raspolaganju pacijentima sa zadarskog područja, pa svoj termin rezervirajte što prije.

  Narudžbe za pregled i konzultacije dr.sc. Klobučara u centru Fiziovita, Kolovare 9 a, Zadar, primaju se na kontakt brojeve 01 6445 820 ili 099/333-9998.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.