• 19.03.2018.

    Prof.dr.sc. Anton Tudor će obavljati preglede i konzultacije iz područja ortopedije u centru Fiziovita u Zadru

    U petak, 23.3.2018. u zadarskoj ustanovi Fiziovita prof. dr.sc. Anton Tudor će obavljati preglede i konzultacije za sve pacijente koji imaju poteškoća s lokomotornim sustavom.

    Zbog vašeg velikog interesa ovaj mjesec organizirali smo još jedan dolazak prof. dr.sc. Ante Tudora, specijaliste ortopeda, subspec. dječje kirurgije klinike za ortopediju Lovran. 
    Dolazi proljeće, a s njim i radovi u vrtu, proljetna čišćenja te pričesti, krizme i druge svečanosti. Sa svim tim prigodama dolazi i do povećane aktivnosti, nagibanja ili pak dugog stajanja na mjestu. Na vrijeme se pobrinete o svojem zdravlju – o stanju vaših zglobova, zglobnih hrskavica i ligamenata – kako bi nesmetano uživali i svim vašim aktivnostima ovog prolijeća. 

    Narudžbe za pregled i konzultacije s prof. dr. Antom Tudorom se primaju na broj 099/333-9998, ili na info@fiziovita.hr.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.