Specijalistički
pregledi i
savjetovanja

Medicinski
wellness

Zdravstveni
turizam

Aktualno

  • 26.01.2018.
  Prodajemo ekskluzivnu opremu za programirano mršavljenje

  Prodajemo ekskluzivnu opremu za programirano mršavljenje

  Prodajemo ekskluzivnu opremu za programirano mršavljenje s garancijom na uspjeh. Uz opremu ide kompletna edukacija i operativni plan za izvođenje programa za mršavljenje i oblikovanje tijela s garancijom. Oprema sastoji od termo kupole, termo bicikla i 2 termo saune. Cijena na upit.

 • Pregledi štitnjače i konzultacije s dr.med. Antom Škarom u Fiziovita Medical SPA centru Crikvenica

  U tijeku su upisi na preglede štitnjače sa specijalistom otorinolaringologije, kirurgom glave i vrata dr.med. Antom Škarom, članom stručnog tima poliklinike Leptir specijalizirane za štitnu žlijezdu. Narudžbe se primaju na broj 095 333 999 8, ili na info@fiziovita.hr.

 • Specijalistički pregledi ortopeda u Fiziovita Medical SPA Crikvenica

  Naručite se na preglede i konzultacije iz područja ortopedije u Fiziovita Medical SPA centru. Za sve pacijente koje imaju poteškoća s kukovima i koljenima, sportskim ozljedama i sličnim tegobama i bolestima organiziramo preglede i konzultacije s dr. sc. Denisom Tršekom i dr.sc. Hrvojem Klobučarom, specijalistima ortopedima, članovima stručnog tima Specijalne bolnice Akromion.

 • FIZIOVITA CRIKVENICA AKCIJA! Darujte sebi paket ponudu koja traje do Valentinova!

  Akcija u FizioViti koju ne smijete propustiti! Volite sebe, volite svoje tijelo i zato si poklonite 18 tretmana oblikovanja, opuštanja i detoksikacije tijela koje ćete platiti samo 549,00 kuna!

 • Aktualno

Partneri