Fiziovita je suvremeno opremljen centar za fizikalnu terapiju, rehabilitaciju i edukaciju.

Naš tim se sastoji od visoko obrazovanih fizioterapeuta, koji u suradnji s uglednim liječnicima iz područja ortopedije, fizikalne medicine i rehabilitacije, kirurgije i neurologije, prate i primjenjuju najnovija dostignuća iz područja fizikalne terapije i rehabilitacije, a specijalizirani smo za rehabilitaciju pacijenata s bolnim stanjima kralješnice i zglobova, sportskih ozljeda, reumatskih oboljenja, stanja poslije trauma, ozljeda i operativnih zahvata.

Cilj tretmana nije samo liječenje bolesnih stanja, već i unapređenje zdravlja, te prevencija bolesti. Posebna pozornost usmjerena je pravilnom držanju tijela, vježbama disanja, manualnim tehnikama mobilizacije, relaksacije i masaže, kao i facilitaciji normalnog pokreta i držanja tijela.

Pristup svakoj osobi je individualan, a uz primjenu najsuvremenijih tehnika i metoda u fizikalnoj terapiji. Tretmani se provode u dogovoreno vrijeme koje se prilagođava potrebama i životnom ritmu korisnika.Galerija Fotografija


Podaci o tvrtkiNaziv tvrtke: FIZIO VITA D.O.O.
Adresa: Nikole Šubića Zrinskog 7, 23000 Zadar
OIB: 87800940964
Račun: Žiro račun kod Splitske banke 2330003-1151978425

 • Radno Vrijeme

  • Pon, sri, pet
   8:00 – 16:00
  • Uto, čet
   13:00 - 21:00
  • Subota
   8:00-16:00 h i po dogovoru

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.