• MENAGER STRESS PROGRAM


  Zbog profesionalnih izazova izloženi smo stresu, a koji često dovodi do premorenosti, nesanice, loše probave, debljine, bolesti ovisnosti, kroničnih bolova u vratu i leđima, visokog tlaka i srčanih poteškoća…
  Programom djelujemo na regulaciju tlaka, regulaciju tjelesne težine, poboljšanje kvalitete sna, poboljšanje kondicije, poboljšanje koncentracije, povećanje produktivnosti, efikasnosti i učinkovitosti na poslu.
 • WEIGHT LOSS PROGRAM - ZDRAVO MRŠAVLJENJE


  Weight loss program je specifičan, složen i originalan program zdravog mršavljenja. Stručni tim Vas vodi kroz individualni multidisciplinarni program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku. Ključ uspjeha programa temelji se na jedinstvenoj metodi te prilagođavanju programa svakom pojedincu. Naručite se na besplatan pregled, pri čemu Vam uz savjetovanje i kompjutersku analizu tijela predložimo individualni program s garancijom.
  Program se sastoji od individualnog plana i programa vježbanja, nutricionističkog plana prehrane, te kontinuiranog praćenja rezultata
 • PROGRAM ZA TRUDNICE


  Za razvoj sigurnog i učinkovitog vježbanja u trudnica potrebno je napraviti program vježbanja koji uključuje intenzitet, trajanje, vrstu i frekvenciju vježbi, uz mogućnost modifikacije kako trudnoća napreduje. Dobro isplaniran program vježbanja trebao bi sadržavati vježbe zagrijavanja, aerobni dio koji se sastoji od vježbi fleksibilnosti i vježbi jakosti, te vježbi hlađenja. Vrsta vježbe mora odgovaratI ciljevima trudnice i njezinom načinu života. Vježbe moraju biti sigurne, raznolike i zabavne kako trudnica ne bi izgubila interes za vježbanje.
  Budući da kod trudnica dolazi do mnogih anatomskih i fizioloških promjena tijekom trudnoće, program vježbanja potrebno je prilagoditi tromjesečju trudnoće.
  Prije samog početka vježbanja poželjno je da trudnica ima pisanu dozvolu od strane odabranog liječnika o tome da ne postoje kontraindikacije za vježbanje.
 • SENIOR PROGRAM


  Program vježbanja za osobe srednje i starije dobi čine prilagođeni treninzi za starije osobe koje žele popraviti svoje ukupno zdravstveno stanje kroz redovito vježbanje namijenjeno vašem stanju i životnoj dobi. Programom djelujemo na prevenciju osteoporoze, te smanjenju bolova u zglobovima.
 • JUNIOR WEIGHT LOSS PROGRAM


  Epidemija debljine zahvaća i djecu, a koja su sve izloženija riziku zbog nezdrave prehrane i konzumiranja visokokalorične hrane, brze masne hrane i zaslađenih sokova te ograničenim mogućnostima za svakodnevnu fizičku aktivnost. Program uključuje individualni plan prehrane, te fizičku aktivnost uz nadzor nutricionista i fizioterapeuta.

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.