• Specijalistički pregledi i savjetovanja


    Medicinski spa centri predstavljaju relativno novi termin u spa-industriji. Medicinski spa centri se koncipiraju više na medicinskim i terapeutskim tretmanima, a manje na estetskim. Tako i naše usluge obuhvaćaju dijagnostiku, preventivu, liječenje i rehabilitaciju uz primjenu relaksacijskih metoda, kozmetičke i estetske tehnologije.

    Nudimo čitav niz suvremenih dijagnostičkih testova i analitičkih ispitivanja koji pružaju sliku o stanju cijelog organizma, kao i pojedinih organa. Primjenjujemo kompleksni pristup svakom pacijentu individualno, uzimajući u obzir karakteristike njegovog organizma i zdravlja, kao i postojanje određenih oboljenja. Na osnovu rezultata raznovrsnih medicinskih ispitivanja kreiramo individualni više-elementarni program za svakog pacijenta, a cilj tog programa je poboljšanje cjelokupnog zdravlja, smanjenje stresa (relaksacija), ubrzanje ozdravljenja, a u nekim slučajevima i liječenja bolesti.
  • KOMPJUTERSKA ANALIZA TIJELA


    Analiza sastava tijela mjerenje BMI, postotak masti, ukupni i bazalni metabolizam, te 1. Pregled i razgovor o stanju organizma i procjeni stanja tijela.

Kontaktirajte Nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.