• 11.05.2017.

  Pripremite se za ljeto uz Fiziovita Zadar Weight loss program!

  Weight loss program u Fiziovita centru je program za zdravo oblikovanje tijela i uklanjanje celulita, koji uključuje Dr. Babor Stop Cellulite tretmane, radiofrekvenciju i limfne drenaže.

  Dr. Babor Stop Cellulite je tretman tijela s Dr. Babor Cellulite Wraps bandažama, zavojima natopljenima aktivnim koncentratom za intenzivnu borbu protiv celulita, koji pruža jedinstveno učvršćivanje i oblikovanje tijela. Tretman djeluje na:
  - jačanje vezivnog tkiva
  - smanjenje masnih naslaga i zadržavanja vode
  - stimulaciju cirkulacije i metabolizma
  - eliminaciju toksina iz tkiva
  - topljenje masti u stanicama i sprječavanje stvaranja novih masnih naslaga u tkivu
  Na taj način zaglađujete i učvršćujete Vašu kožu.

  Radiofrekvencija je jedan od popularnijih kozmetičkih tretmana. Radi se o metodi kod koje radiovalovi stvaraju toplinsku energiju. U tretmanima lica radiofrekventna struja zagrijava kolagenska vlakna koja se stisnu, nakon čega slijedi zatezanje kože i bora. Tretman radiofrekvencije lica u kozmetici koristi se za zatezanje opuštene kože, za pomlađivanje lica, smanjivanje bora, te za regeneriranje oštećene strukture kože. Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana. Konačni efekt vidljivo je čvršća i jača koža, puna kvalitetnog i obnovljenog kolagena. Kada se radi o tretmanima tijela, osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo, te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Radiofrekvencija je popularna na tržištu jer se pokazala kao jedna od najučinkovitijih metoda koje u kraćem roku pomažu kod uklanjanja celulita i masnih naslaga. Radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica, a vidljivi celulit naočigled se smanjuje.


  Aparaturna limfna terapija, ili aparaturna limfna drenaža je neizostavni tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita, odnosno terapija kojom se metodom upuhivanja zraka u limfne hlačice stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Kolajući cijelim tijelom, limfa odnosi otpadne tvari i odlaže ih u limfne čvorove smještene u određenim zonama po tijelu koji služe kao filteri. Terapijom se stimuliraju upravo te zone, te na taj način potiče funkcija limfnog sustava, odnosno izlučivanje štetnih tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije, te uslijed detoksikacije izuzetno pozitivno djeluje na eliminaciju celulita.

  Svoje termine rezervirajte što prije na: info@fiziovita.hr, ili na 099 333 9998.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.