• 15.05.2015.

  Riješite se problema disfunkcije mišića i inkontinencije!

  Zdravstveni centar Fiziovita predstavlja vam terapiju za liječenje disfunkcije mišića zdjelice i urinarne inkontinencije, poboljšavanje procesa rehabilitacije nakon operacije urogenitalnog područja te nakon poroda.

  • 06.05.2015.

  Ovaj petak pregledi i savjetovanja o bolesti štitnjače

  Dr. Ante Škaro je otorinolaringolog i kirurg glave i vrata – ravnatelj Poliklinike “Leptir” u Zagrebu, koja kao centar za štitnjaču, prakticira suvremene metode liječenja. Poliklinika “Leptir” prvi je privatni centar u Hrvatskoj specijaliziranom za sve medicinske usluge vezane uz štitnjaču...

  • 16.04.2015.

  Vitki i zdravi tijekom cijelog ljeta

  Ustanova Fiziovita za zdravstvenu djelatnost i ove godine organizira poseban, medicinski vođen, program intenzivnog mršavljenja i oblikovanja tijela. Program počinje od 27. 04. i traje 6 tjedana.

  • 19.02.2015.

  Novo u centru Fiziovita!

  Funkcionalna magnetna stimulacija (FMS) Terapija za liječenje disfunkcije mišića zdjelice i urinarne inkontinencije, poboljšava proces rehabilitacije nakon operacije urogenitalnog područja te nakon poroda.

  • 04.12.2014.

  Akcija: Tromjesečni

  Vjerojatno vam novogodišnje odluke već idu na živce, ali teško ih je izbjeći u ovo doba. Kako smršaviti, okrenuti novu stranicu i s početkom Nove godine krenuti drugim smjerom? Fiziovita Vam pomaže donijeti odluku. Nudimo Vam priliku kako na najbolji mogući način izgubiti kilograme i započeti promjene na sebi.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.