• 16.04.2015.

  Vitki i zdravi tijekom cijelog ljeta

  Ustanova Fiziovita za zdravstvenu djelatnost i ove godine organizira poseban, medicinski vođen, program intenzivnog mršavljenja i oblikovanja tijela. Program počinje od 27. 04. i traje 6 tjedana.

  • 19.02.2015.

  Novo u centru Fiziovita!

  Funkcionalna magnetna stimulacija (FMS) Terapija za liječenje disfunkcije mišića zdjelice i urinarne inkontinencije, poboljšava proces rehabilitacije nakon operacije urogenitalnog područja te nakon poroda.

  • 04.12.2014.

  Akcija: Tromjesečni

  Vjerojatno vam novogodišnje odluke već idu na živce, ali teško ih je izbjeći u ovo doba. Kako smršaviti, okrenuti novu stranicu i s početkom Nove godine krenuti drugim smjerom? Fiziovita Vam pomaže donijeti odluku. Nudimo Vam priliku kako na najbolji mogući način izgubiti kilograme i započeti promjene na sebi.

  • 03.12.2014.

  Pregledi i savjetovanja iz područja ortopedije

  Prof. dr. sc. Anton Tudor, specijalist je iz ortopedije, kirurgije i subspecijalist dječje ortopedije iz Klinike za ortopediju u Lovranu. Profesor se usavršavao na području endoskopske kirurgije kuka (sportske ozljede), te traumatologije zgloba koljena.

  • 21.11.2014.

  Dani otvorenih vrata u Fizioviti svaki zadnji tjedan u mjesecu

  Školsko je razdoblje posebno podložno promjenama kralježnice¸ jer se smanjuje tjelesna aktivnost, više se vremena provodi u sjedećem položaju, veće je opterećenje školskom torbom, pogotovo ako se ona nosi nepravilno. Loše držanje, nošenje torbi utječe na lošu posturu, te deformacije kralježnice, a brže se razvijaju i pogoršavaju u pubertetu.

Kontaktirajte nas

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima o privatnosti FIZIO VITA d.o.o. i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.